Werfum opent vestiging in Zwolle

Werfum opent vestiging in Zwolle

Zwolle, 12 maart 2021

Werfum opent met ingang van 1 april 2021 een vestiging in de hoofdstad van Overijssel: Zwolle. Werfum gelooft dat werk energie moet opleveren, in plaats van energie moet kosten. Vanuit deze overtuiging zetten de collega’s van Werfum zich dagelijks in vanuit de hoofdvestiging van Werfum in Tiel. Door een vestiging te openen in Zwolle, kunnen de collega’s van Werfum meer specialisten verbinden aan de mooiste werkgevers.

Het compleet gerenoveerde kantorencomplex ‘De Punt…’ aan Punterweg 20 in Zwolle, zal per 1 april de uitvalsbasis zijn, om ook in Midden- en Oost-Nederland vol energie aan de slag te gaan. De locatie van de vestiging en de ruimte in het kantoor, bieden de mogelijkheid om de komende jaren op een gezonde manier uit te breiden.

Werken met specialisten

Werfum is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, werving- en selectie en advies op het gebied van personeel & organisatie. Werfum is actief onder drie labels:

Binnen elk label is een vast team van gespecialiseerde collega’s werkzaam, met expertise in hun eigen label. Zo kunnen ze zich focussen op het vakgebied waar ze zich in hebben gespecialiseerd en volgen ze de laatste wet- en regelgeving binnen hun branche op de voet. Op deze manier leren ze de markt nog beter kennen en kunnen ze advies bieden op maat.

Contact

Voor meer informatie over de diensten van Werfum kunt u contact opnemen door te bellen naar 088-7775500 of een e-mail te sturen naar info@werfum.nl. Nieuwsgierig naar het vacatureaanbod van Werfum, klik dan hier.