Werfum gunt iedereen leuk werk

Werfum brengt werkgevers en kandidaten bij elkaar. Dat is ons vak. 

Werkgevers vragen ons om de mooiste vacatures te vervullen. Voor kandidaten vinden we de leukste baan. Het is onze overtuiging dat je beter presteert als je je baan leuk vindt. Dat je plezier hebt en dat je jezelf kunt zijn. Daarbij hoort waardering. Van je werkgever, collega en natuurlijk van Werfum.

Soms is het net alsof je op je werk het leven leidt van een ander. Omdat een bedrijf of opdrachtgever voor jou heeft bedacht hoe jouw baan eruit ziet. Je gaat er naartoe en je komt weer thuis. Maar wat denk je als je thuis bent? Heb je het naar je zin en voel je je thuis op je werk? Gelukkig, niets aan doen! Heb je er niet zoveel zin in? Bedenk dan wat je wél wilt doen en vertel het ons. Daar is Werfum voor.

We weten dat het nogal iets is, kiezen voor een nieuwe baan. Maar we vertellen je ook wat iets nieuws je kan brengen. We combineren onze kennis en ervaring met een werkwijze waar we in geloven en steeds in blijven investeren. Persoonlijke aandacht, jezelf zijn en partnerschap zijn onmisbaar in ons werk.

Werfum gunt iedereen leuk werk. Kandidaten, werkgevers en onszelf. Daarom is ons vak zo mooi.

Het team van Werfum

We hebben leuk werk: lachen, vertellen (goede) grappen en hebben energie. Wat breng jij mee?

Faith de Weerd

Edwin van de Wege

Laura Jansen

Koen Meijer

Chiel Huisjes

Peter Stemerding

Wil jij ook leuk werk?

Samen met je collega’s spreek je kandidaten en werkgevers. Werkgevers vragen je om de mooiste vacatures te vervullen. Kandidaten vertellen jou wat ze willen doen. Jij weet dat het nogal iets is, een nieuwe baan. Gebruik je ervaring en kom werken bij Werfum.