werfum-home

Werfum gunt iedereen leuk werk

Het verhaal van Werfum is eigenlijk kort en krachtig. Werfum gelooft dat organisaties en werknemers gedreven worden door energie. Vrij naar Van Dale: Het vermogen om arbeid te verrichten en verandering te bewerkstelligen.

Verandering en arbeid, voor Werfum voeg je daar vervolgens de woorden lol, hobby, commitment en gedrevenheid aan toe. Maar eerst beginnen we bij het begin. Bij Koen Meijer en Peter Stemerding. 

Koen besloot zélf een bureau in werving en selectie te beginnen. En stelde zichzelf de vraag wat hij anders kon doen. Hoe zorg je ervoor dat je lol hebt in je werk? Dat je het naar je zin hebt in een functie. Bij een werkgever die dat ziet en dat gevoel waardeert. 

Peter besloot, met een flinke dosis kennis en jarenlange werkervaring, ook voor verandering. Bij Werfum. Peter wil weten waarom mensen kiezen voor een baan. Hij krijgt energie van gesprekken en successen. Vindt dat je moet durven zeggen wat je echt vindt. Want alleen zo wordt je werk ook je hobby. Dat was het begin.

Nu is Werfum zelf werkgever. Detacheringsorganisatie, werving- en selectiespecialist, loopbaanadviseur en consultant. Met vacatures, advies en outplacement. Want al die zaken kun je niet los van elkaar zien. Vindt Werfum.

Werfum wil mensen, teams en organisaties een stukje verder helpen. Bemiddelen door, ook, aardig te zijn. Met mensen die misschien nog niet helemaal door hebben dat er een andere baan bestaat die eigenlijk veel leuker is. Teams die willen samenwerken. Werkgevers die je eerst leert kennen. En met wie je daarna kijkt naar de beste invulling van een functie. Om succesvol te zijn moet je een organisatie, team en de mensen kennen. En zij kennen jou.

Werfum gunt iedereen leuk werk. Verandering, een baan om trots op te zijn, die je energie geeft om er iets van te maken. Energie is altijd leidend. Naast kennis. Energie krijg je, maak je of organiseer je. Kennis kun je leren.

Werfum maakt je wijzer

Wij delen onze kennis

Werfum zorgt voor leuk werk. We hebben verstand van werven. We werven nieuwe collega’s voor organisaties en teams. Met onze kennis van mensen, teams en organisaties. Bekijk ook onze interviews met collega's opdrachtgevers.

Voor organisaties

We schrijven vacatureteksten, weten alles van employer branding, maken een werkenbij-website, organiseren een campagne, geven tips en voeren gesprekken. Dat doen we bij Werfum, maar het kan natuurlijk ook bij jouw organisatie.

Van Werfum

Onze kennis delen we graag met organisaties en teams waarmee we samenwerken. Dan kijkt Koen, Peter of Babette naar jouw teksten, website of social connecties. Geven we advies over je recruitment of vacatureteksten. Zo helpen we jou ook bij het werven. Bel Werfum. Dan maken we elkaar wijzer.

Over Werfum

Koen,
oprichter

‘Energie is écht lol hebben in je werk’ ​

Peter,
commercieel manager

‘Je gaat niet naar je werk, je gaat naar je hobby. Dat is energie’ ​

Babette,
freelance tekstschrijver voor Werfum

‘Een opdracht met een glimlach, doe mij daar maar meer van!’