Werken met
specialisten
Slider

Over Werfum

Werfum gelooft dat werk energie moet opleveren, in plaats van energie moet kosten. Vanuit deze overtuiging gaan onze accountmanagers en adviseurs dagelijks vol passie aan het werk. We verbinden specialisten aan prachtige opdrachtgevers en bieden loopbaanbegeleiding aan medewerkers die geen energie meer van hun werk krijgen. 

Deze energie kan alleen bereikt worden als er geïnvesteerd wordt in oprechte relaties met zowel opdrachtgevers als specialisten. De driehoek moet in balans zijn. Op het moment dat de opdrachtgever en de specialist tevreden zijn: pas dan zijn wij tevreden en ontstaat er energie. 

Daarom investeren we in duurzame relaties met betrouwbare opdrachtgevers en werven we alleen de beste specialisten voor de baan. Dat is Werfum.

Samen gaan we voor nieuwe energie.

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct. Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.