Vind jouw baan in Bouw & Techniek
Slider

Zoek een baan in bouw & techniek

De combinatie van doeners en denkers is wat Werfum bouw & techniek zo sterk maakt. Want of je nou werkt vanaf kantoor, de werkplaats of met beide voeten in de klei: we hebben elkaar allemaal nodig. Ben jij een denker of een doener?

Vacatures bouw & techniek

Zoeken op functie
Provincie
Plaats
Opleidingsniveau
Werkervaring
Barakken, groot materieel en uniformen: welkom op het terrein van defensie! Wil jij dagelijks jouw ervaring als monteur uitvoeren in deze bijzondere werkomgeving: dan is dit je kans. Reageer op deze vacature als Allround Technische Dienst op een Defensieterrein in de regio Barneveld.
Onze Nederlandse militairen ‘Vechten voor vrede en veiligheid’. Als monteur help je hier een klein beetje aan mee, door de verschillende gebouwen en barakken van defensie te onderhouden. Je werkt op de verschillende defensieterreinen op de Veluwe en voert verschillende onderhoudswerkzaamheden uit op het gebied van elektrotechniek of installatietechniek.
De techniek verandert constant. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe techniek van warmtepompen die de markt verovert. Een prachtige techniek, waar goede Servicemonteurs warmtepompen onmisbaar zijn. Ben jij de monteur die graag deze specifieke techniek eigen maakt? Wij investeren in jou als jij bereid bent in jezelf te investeren. 
Je houdt van de installatietechniek, maar niet van de nieuwbouw. Je houdt ervan om onder de mensen te zijn, maar niet alleen je collega’s. Je vindt het heerlijk om ’s avonds en in het weekend te klussen, maar vindt het ook fijn om ervoor betaald te worden. Je weet al dat deze baan je aanspreekt, maar besluit toch nog even verder te lezen.

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct. Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.