Werken met
specialisten
Slider

Voor werkgevers

Een duurzame relatie opbouwen met elkaar, kan alleen als we elkaar ècht kennen. Daarom kiezen we niet de dienstverlening die op korte termijn het best uitkomt, maar denken we mee in de lange termijn visie van onze opdrachtgevers. En net als onze opdrachtgevers hebben we kennis van zaken. Deze kennis zetten we dagelijks in om het beste advies te geven.

Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze accountmanagers.

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom werkt Werfum met een volledige gecertificeerde backoffice partner en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.