Werven is ons vak

Werfum brengt werkgevers en werknemers bij elkaar. We zijn een werving en selectiebureau in vakgebieden die we zelf uitstekend kennen. Werkgevers vragen ons om de mooiste vacatures te vervullen in de bouw en techniek en voor professionals. De club van 20 is ons freelance netwerk.

We weten dat het niet zomaar iets is, een nieuwe baan of nieuwe collega. Maar vertellen ook wat iets nieuws kan brengen. Voor kandidaten en bedrijven.

In de bouw en techniek detacheren we kandidaten met precies de juiste kennis van hun vak. Als het gaat om professionals dan werven we via bijvoorbeeld ons netwerk. In beide gevallen combineren we onze kennis en ervaring met een werkwijze waarin we geloven. Met bijvoorbeeld onze vacaturetool, sociale media en mooie eigen vacatureteksten.

Werven is ons vak

En dat zie je terug in onze manier van werken. Persoonlijk contact staat voorop. Daarnaast gebruiken we onze eigen tools: campagnes, vacatureteksten, wervingskanalen of sociale media, bijvoorbeeld.

Zo werken we samen tot het moment waarop we allemaal zeggen: het klopt! En de vacature is vervuld.

Een vacature! Werfum houdt van de mooiste vacatures in bouw en techniek, commercieel, marketing en hr. Maar eerst maken we kennis. We komen langs, spreken over de organisatie en het team. Daarna gaan we aan het werk. We schrijven onze eigen vacatureteksten, zodat ze precies passen bij jouw bedrijf of afdeling. En bij natuurlijk de meest geschikte kandidaten. Daarnaast kijken we wat er extra nodig is. Bijvoorbeeld door middel van een interview met een collega op de afdeling of een meeloopdag tijdens de sollicitatieprocedure.

Naast onze eigen ervaring maken we gebruik van tools die vooral als het gaat om schaarse vacatures, ons netwerk net iets breder maken. We maken campagnes voor websites, wervingskanalen of bijvoorbeeld de sociale media. Schrijven een artikel of interview, maken een film. Alles wat we maken sluit goed aan bij de vacature en uiteraard kandidaten.

Tijdens het wervingsproces is boven alles persoonlijk contact belangrijk. Tijdens de persoonlijke afspraak met een kandidaat, waarin we alles over jouw vacature en organisatie bespreken. Daarnaast bereiden we gezamenlijk de sollicitatieprocedure voor. Eigenlijk hebben we steeds contact, dat kan ook kort zijn. Totdat we allemaal denken: het klopt. Want een nieuwe baan en nieuwe collega, we weten dat dat nog wel iets is.  

Gefeliciteerd met je nieuwe collega! Collega’s in de bouw en techniek krijgen een detacheringscontract van Werfum. Kandidaten met een commerciële, hr- of marketingfunctie komen direct in dienst. In het eerste geval spreken we verder nog tijdens het dienstverband van de nieuwe collega. In het tweede geval houden we heel graag contact!

De mooiste vacatures

Een vacature! Werfum houdt van de mooiste vacatures in bouw en techniek, commercieel, marketing en hr. Maar eerst maken we kennis. We komen langs, spreken over de organisatie en het team. Daarna gaan we aan het werk. 

We schrijven onze eigen vacatureteksten, zodat ze precies passen bij jouw bedrijf of afdeling. En bij natuurlijk de meest geschikte kandidaten. Daarnaast kijken we wat er extra nodig is. Bijvoorbeeld  een interview met een collega op de afdeling of een meeloopdag tijdens de sollicitatieprocedure.

Een werkwijze waar we in geloven

Naast onze eigen ervaring maken we gebruik van tools die, vooral als het gaat om schaarse vacatures, ons netwerk net iets breder maken. We maken campagnes voor websites, wervingskanalen of bijvoorbeeld sociale media. Schrijven een artikel of interview, maken een film. Alles sluit goed aan bij de vacature en uiteraard kandidaten.

Tijdens het wervingsproces is persoonlijk contact het belangrijkst. Tijdens de afspraak met een kandidaat, waarin we alles over jouw vacature en organisatie bespreken. En tijdens de voorbereiding op de sollicitatieprocedure.    

Leuk werk

Eigenlijk hebben we steeds contact, dat kan ook kort zijn. Totdat we allemaal denken: het klopt! Dan is er leuk werk.

Gefeliciteerd met je nieuwe collega! Collega’s in de bouw en techniek krijgen een detacheringscontract van Werfum. Kandidaten met een commerciële, hr- of marketingfunctie komen direct in dienst bij de nieuwe werkgever. In het eerste geval spreken we verder nog tijdens het dienstverband van de nieuwe collega. In het tweede geval houden we natuurlijk heel graag contact. 

Interviews

Met organisaties, collega’s en kandidaten spreken we over hun baan. Over leuk werk. Zo krijgt iedere kandidaat een goede eerste indruk.
Wat is jouw tip voor een aankomende sollicitant?

Werfum werkt voor jouw organisatie

De juiste keuze

Via ons eigen netwerk of een campagne benaderen we kandidaten. En sollicitanten vinden ons via onze wervingsactiviteiten. We spreken met kandidaten over de baan, het team en de organisatie. We maken kennis en bepalen daarna samen met jou wie we uit zullen nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vooruitkijken

Wij leren werkgevers en teams eerst kennen. Zo begint onze samenwerking. Waar krijgt jouw team of organisatie energie van? En welke nieuwe collega past daarbij? Werfum kan aan het werk als we het antwoord op die twee vragen kennen. We kijken vooruit, dat is onze voorbereiding.

Aan het werk

Is er een klik? Dan zijn wij bijna klaar. We maken een overeenkomst die past bij de dienstverlening die we vooraf hebben afgesproken. Detavast bijvoorbeeld, of een werving en selectiefee. We regelen de administratieve zaken en natuurlijk houden we contact!