Onze vakgebieden

Werfum bouw en techniek is er voor vakmannen. Vakmensen maken, repareren, meten of installeren. Vaak staan naast die vakmannen professionals. Werfum professionals plannen, bedenken en ontwikkelen, of adviseren. Werfum professionals en Werfum bouw en techniek horen bij elkaar. Samen zijn we expert in elk vakgebied. Bijvoorbeeld in de bouw, installatietechniek en elektrotechniek, HR, sales, engineering, it, vastgoedonderhoud en marketing

Een vak dat bij je past

Wil je meer weten over onze vakgebieden? Bekijk dan de uitleg die we maakten, dan krijg je een goede eerste indruk. Natuurlijk zijn er veel meer vakgebieden, bij veel verschillende werkgevers. Dit is een selectie.

Specialisten die samenwerken

De club van 20 is hét nieuwe netwerk van freelancers. Specialisten in hr, marketing & communicatie. De club van 20:

  • Adviseert en werft
  • Schrijft en ontwerpt
  • Filmt en positioneert
  • En dat zijn nog maar een paar voorbeelden
Video afspelen

Professionals en vakmensen

Werfum bouw en techniek en Werfum professionals zijn samen specialist in werven.  Daarom delen organisaties de leukste de vacatures met ons. Ook de vacature die bij jou past.

Werfum gunt iedereen leuk werk.

Heb je een vraag?

Werfum werkt voor hele verschillende organisaties. Bijvoorbeeld in de woningbouw, installatietechniek, voedingsindustrie, beveiliging óf zakelijke dienstverlening. Bekijk ons overzicht van vakgebieden waar we regelmatig vacatures in hebben of natuurlijk onze vacatures. Dan zie je meteen welke werkgevers in welke vakgebieden we allemaal kennen.

We hebben hier alleen een selectie gemaakt van vakgebieden. Dus neem vooral contact met ons op om te bespreken wat je zoekt. 

Werfum bouw en techniek heeft vooral vacatures voor 'vakmensen'. De vacatures van Werfum professionals zijn vacatures waarvoor je coördineert, plant, organiseert of adviseert. Dus eigenlijk is het antwoord: Werfum heeft veel verschillende vacatures!

Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding of training(en). Tijdens je werk bouw je automatisch een trainingsbudget op. Dat budget gebruik je voor je eigen ontwikkeling. En wij denken daarover natuurlijk graag met je mee.