Werken bij
Werfum
Slider

Werken bij Werfum

Werk moet energie opleveren, in plaats van energie kosten. Daarom koppelen wij dagelijks de beste specialisten aan de mooiste opdrachtgevers. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Kijk direct bij onze interne vacatures en kom ons prachtige bedrijf versterken!

Interne vacatures

Vestigingsmanager Bouw & Techniek

Om Werfum Bouw & Techniek (vestiging Tiel) verder te laten groeien, zijn wij op zoek naar een gedreven manager. Als manager is het jouw verantwoordelijkheid om met een goed uitgedachte strategie de vestiging uit te bouwen en te laten groeien.

Meer lezen

Accountmanager Gelderland & Noord-Brabant

Werk je graag met mensen, ben je communicatief sterk en ben je in staat om deze twee eigenschappen te benutten om een commercieel resultaat te behalen? Dan zou de baan als Accountmanager Gelderland & Noord-Brabant bij Werfum wel eens erg goed bij je kunnen passen.

Meer lezen

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.