werfum zorg welzijn
Zorg & welzijn

Zoek een baan in zorg & welzijn

Oprechte zorg bieden kan alleen met het hart op de goede plek en de mentaliteit van een aanpakker. En dat is precies waar Werfum zorg & welzijn mee werkt: aanpakkers in de zorg.

Vacatures in zorg & welzijn

Zoeken op functie
Provincie
Standplaats
Branche
Opleiding
Professioneel niveau
Uren per week

Regio

Tiel

Salarisindicatie

€3000,- - €4250,-

Contractvorm

Vast

Aantal uren

40
RegioTiel
Salarisindicatie€3000,- - €4250,-
ContractvormVast
Aantal uren40
Werfum gunt iedereen leuk werk. Een baan om trots op te zijn, die je energie geeft om er iets van te maken. We bemiddelen de beste specialisten naar de mooiste werkgevers. Dit doen we al met onze labels in bouw & techniek en hr, marketing & commercieel. Wij zoeken jou om ons derde label […]

Regio

Tilburg

Salarisindicatie

€2260,- - €2850,-

Contractvorm

Vast / Tijdelijk

Aantal uren

40
RegioTilburg
Salarisindicatie€2260,- - €2850,-
ContractvormVast / Tijdelijk
Aantal uren40
Kinderen hebben de toekomst. Als ze in een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving kunnen opgroeien, zullen ze zich optimaal ontwikkelen. Wil jij hier je bijdrage in leveren?

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct. Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.