Vind jouw baan in Zorg & Welzijn
Slider

Zoek een baan in zorg & welzijn

Oprechte zorg bieden kan alleen met het hart op de goede plek en de mentaliteit van een aanpakker. En dat is precies waar Werfum zorg & welzijn mee werkt: aanpakkers in de zorg.

Vacatures in zorg & welzijn

Zoeken op functie
Provincie
Plaats
Opleidingsniveau
Werkervaring
Kinderen hebben de toekomst. Als ze in een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving kunnen opgroeien, zullen zich optimaal ontwikkelen. Wil jij hier je bijdrage in leveren?
Oprechte zorg bieden kan alleen met het hart op de goede plek en de mentaliteit van een aanpakker. Vanuit die overtuiging zijn wij nu op zoek naar een gepassioneerde verpleegkundige!
Ben jij een kartrekker? Zie je het als jouw kracht om jouw team in beweging te krijgen op een open en meewerkende manier? Dan is de vacature als coördinerend verpleegkundige wat voor jou.

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct. Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.