Vind jouw baan in HR, Marketing & Commercie
Slider

Zoek een baan in hr, marketing & commercie

Werfum hr, marketing & commercieel werkt met de beste HR-specialisten, marketeers en commerciële doorzetters. Onze opdrachtgevers weten ons te vinden als het gaat om talent dat meedenkt met het project en doorgaat waar anderen stoppen.

Vacatures hr, marketing & commercieel

Zoeken op functie
Provincie
Plaats
Opleidingsniveau
Werkervaring
Weet je als geen ander hoe je nauwkeurig de salarisadministratie en de administratie op een HR afdeling verwerkt? En ben je daarnaast zorgvuldig en precies met Excel? Reageer dan snel!  
Heb je een frisse blik op HRM-management en kun je een organisatie op strategisch vlak naar een hoger niveau tillen? En hou je van een afwisselende baan waar alle HR-thema’s aan bod komen? Reageer dan snel!
Ben jij de nieuwe collega die enthousiast word van projecten zoals talent- en leiderschapsontwikkeling, onboarding, employee journey en digitalisering? En voel jij je thuis in een internationale organisatie? Solliciteer direct!
Wil jij groeien als professional in de commerciële E-business omgeving? En ben je op zoek naar een functie vol creativiteit en ondernemerschap? Reageer direct en kom snel kennismaken.

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct. Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.