Werfum versterkt zich met Commercieel Manager

Werfum versterkt zich met Commercieel Manager

Tiel, 1 februari 2021

Werfum versterkt zich met ingang van 1 februari 2021 met een ervaren Commercieel Manager in de persoon van Peter Stemerding. Stemerding heeft de afgelopen 13 jaar brede ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche bij USG People Nederland. De keuze voor een ervaren Commercieel Manager sluit aan bij de landelijke ambities van Werfum B.V.

Binnen Werfum zal Stemerding zich gaan richten op het uitbouwen van het label Werfum HR, Marketing & Commercieel. Daarnaast zal Stemerding een belangrijke rol gaan spelen in het verwezenlijken van de landelijke ambities van de organisatie.

Werken met specialisten

Werfum gelooft dat werk energie moet opleveren, in plaats van energie moet kosten. De accountmanagers en adviseurs verbinden vanuit deze overtuiging dagelijks specialisten binnen hun vakgebied, aan opdrachtgevers waar vaak al een jarenlange relatie mee opgebouwd is. Werfum is actief onder drie labels:

Contact

Voor meer informatie over Werfum en haar diensten kunt u contact opnemen door te bellen naar 088-7775500 of een e-mail te sturen naar info@werfum.nl. Nieuwsgierig naar het vacatureaanbod van Werfum kijk dan eens op : https://werfum.nl/vacatures/.