Nieuws

Vacature in Zwolle!

Team Werfum 🍻 Wil jij binnenkort ook een biertje drinken met ons? We hebben een vacature openstaan! Bekijk de functie recruitment consultant bouw & techniek

Lees verder »

Nieuwe collega: Edwin

Werfum heeft een nieuwe collega! Edwin van de Wege is onlangs gestart als senior recruitment consultant. “Als ervaren recruiter en salesprofessional, wil ik mensen, teams en organisaties

Lees verder »

Interviews

Wat maakt juist jouw werk zo bijzonder en welke tip heb je voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan? Het antwoord op die vragen krijg je in onze interviews van kandidaten en bedrijven.

Werfum werkt voor jouw organisatie

De juiste keuze

Via ons eigen netwerk of een campagne benaderen we kandidaten. En sollicitanten vinden ons via onze wervingsactiviteiten. We spreken met kandidaten over de baan, het team en de organisatie. We maken kennis en bepalen daarna samen met jou wie we uit zullen nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vooruitkijken

Wij leren werkgevers en teams eerst kennen. Zo begint onze samenwerking. Waar krijgt jouw team of organisatie energie van? En welke nieuwe collega past daarbij? Werfum kan aan het werk als we het antwoord op die twee vragen kennen. We kijken vooruit, dat is onze voorbereiding.

Aan het werk

Is er een klik? Dan zijn wij bijna klaar. We maken een overeenkomst die past bij de dienstverlening die we vooraf hebben afgesproken. Detavast bijvoorbeeld, of een werving en selectiefee. We regelen de administratieve zaken en natuurlijk houden we contact!