Melissa Bruin

Social Media Specialist

Op platformen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook creëer ik pakkende content om de aandacht van de doelgroep te trekken. Ik ga vanuit een strategisch oogpunt te werk: wie is nou eigenlijk de doelgroep en welk type content past bij de identiteit van het merk of bedrijf? Als de strategie staat, is het tijd voor een creatieve twist! Het resultaat: creatieve content die aansluit bij jouw merk en doelgroep. De geplaatste content analyseer ik vervolgens aan de hand van belangrijke KPIs. Want: meten is weten!

Op deze manier help ik klanten vanuit verschillende industrieën om meer resultaat uit hun social media kanalen te behalen. Met als uiteindelijk doel: meer zichtbaarheid binnen jouw doelgroep, een grotere loyaliteit of het boosten van sales.

Portfolio

Samenwerken?!

Social media strategie en beheer

Hotel

Social media strategie en beheer

Restaurant Amsterdam

Social media campagne

Pop-up concept

Met wie werk ik samen?

Ik werk samen met Lex Ditzel, specialist in Online Advertising. De organische social media activiteiten kunnen nog meer versterkt worden door te werken met online advertenties met als doel het vergroten van de brand awareness, het creëren van meer websitebezoeken of het verkopen van producten of services. Binnen de club van 20 werk ik samen met: