Lex Ditzel

Online Advertising Specialist

Ik adviseer klanten in hun online strategie en dit boost ik met advertenties, van opzet tot en met uitvoer. Altijd startend met het scherpstellen van het doel en de doelgroep, om vanuit daar te bepalen hoe dit met de juiste marketing activiteiten bereikt kan worden. Denk hierbij aan doelstellingen als brand awareness, betrokkenheid, verkoop van producten of acquisitie van nieuwe klanten.

Ik ben gespecialiseerd in het opzetten, analyseren en optimaliseren van online advertenties op platformen zoals LinkedIn, Instagram en Google Ads. Met een datagedreven aanpak help ik verschillende klanten, B2B en B2C, om de online marketingdoelstellingen te behalen binnen de juiste doelgroep.

Ik denk graag met je mee en kan je online marketing van strategie tot uitvoer volledig uit handen nemen. We kunnen altijd even bellen om de mogelijkheden te bespreken?

Portfolio

Google Ads

diverse opdrachten

Facebook advertenties

diverse opdrachten

Instagram advertenties

diverse opdrachten

LinkedIn advertenties

diverse opdrachten

Met wie werk ik samen?

Ik werk samen met Melissa Bruin, Social Media Specialist. Zij is gespecialiseerd in het organisch versterken van een merk via social media kanalen. Door eerst organisch de basis neer te zetten, zal het effect van de online advertenties hierdoor extra van kracht zijn.