Werfum opent nieuwe vestiging in Tiel

Werfum opent nieuwe vestiging in Tiel

Tiel, 1 september 2020

Werfum heeft zich met ingang van 1 september 2020 gevestigd in de stad van Flipje. Werfum gelooft dat werk energie moet opleveren, in plaats van moet kosten. Vanuit die overtuiging zetten de accountmanagers van Werfum zich dagelijks in, om de beste specialisten te verbinden aan de mooiste opdrachtgevers.

Het nieuwe kantoor van Werfum is gevestigd in ‘De Medelse Poort’ aan de Biezenwei 23 in Tiel. Door de centrale ligging van Tiel, hebben de collega’s van Werfum een perfecte uitvalsbasis in regio Rivierenland. Ook de opdrachtgevers van Werfum in steden als Nijmegen, Oss en Den Bosch zijn op deze manier beter te bedienen.

Werken met specialisten

Werfum is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, werving- en selectie en advies op het gebied van personeel & organisatie. Werfum is actief onder drie labels:

Binnen elk label is een vast team van gespecialiseerde accountmanagers werkzaam, met expertise in hun eigen label. Zo kunnen ze zich focussen op het vakgebied waar ze zich in gespecialiseerd hebben en volgen ze de laatste wet- en regelgeving binnen hun branche op de voet. Op deze manier leren ze de markt kennen en kunnen ze advies bieden op maat.

Contact

Voor meer informatie over de diensten van Werfum kunt u contact opnemen door te bellen naar 088-7775500 of een e-mail te sturen naar info@werfum.nl. Nieuwsgierig naar het vacatureaanbod van Werfum, klik dan hier