Elke dag een leuke puzzel

Jasper Bommeljé is als Team Lead Logistics EU verantwoordelijk voor transporten binnen de Europese Unie. Hij zorgt ervoor dat klanten bestelde producten op tijd en in goede conditie ontvangen. En dat doet hij niet alleen, maar met 20 collega’s: alle collega’s van Bdairy. Want eigenlijk vormen de verschillende afdelingen daar één team: op het gebied van bijvoorbeeld finance, commercie en natuurlijk logistiek. Jasper werkt bij Bdairy. Bdairy verbindt inkopers en verkopers van zuivel. Werfum is partner van deze organisatie en we werven op dit moment voor twee vacatures op de afdeling logistiek. Ook daarom vragen we Jasper naar zijn werk!

Dit is mijn werk
‘Elke dag kijk ik welke lossingen er gepland staan. Die zijn belangrijk. Klanten moeten worden voorzien van de juiste documenten, nog voordat de truck aankomt. Ik factureer wat al is gelost, roep producten af bij leveranciers, informeer klanten over vertragingen en zoek naar oplossingen bij verstoringen binnen de Supply Chain. Daarnaast onderhoud ik contact met vervoerders en warehouses. Steeds match ik de situatie met een oplossing, in contact met de klanten. En met collega’s. Het is een leuke puzzel.
Alle 20 collega’s bij Bdairy werken met elkaar samen, ook ik. Ik ondersteun bij commercie en kijk mee, bijvoorbeeld voor tarieven. Ik denk mee over procesoptimalisatie, werk mee aan proceslijsten. Dat maakt het werk divers. Samen zetten we een toffe prestatie neer. We rocken elke dag! Vanavond gaan we met het hele bedrijf eten. En elke maand is er een uitje. Zo worden collega’s ook vrienden, of in ieder geval hele goede collega’s. Door corona was het wat minder, maar nu kunnen we weer meer doen.’

Halen jullie de gemiste uitjes nu in?
‘Ja, dat is een goed idee!’ Dan schrijf ik dat op in het interview.

Wat is jouw favoriete product?
‘Voor mij zijn de producten die beperkt houdbaar zijn interessant, zoals room en AMF (boterolie). Dat heeft weer te maken met die puzzel, de logistiek moet kloppen, anders heb je een probleem.’

Dit is mijn vrije tijd
Jasper is óók voetbaltrainer van een jeugdelftal, haalt hoogtemeters en Strava-records op zijn racefiets, skiet en doet aan padellen.

Wanneer lijkt je vrije tijd een beetje op je werk?
‘Bij het geven van voetbaltraining. Dat vraagt ook om voorbereiding. Je gaat om met persoonlijkheden, in dit geval 14 snotapen, en denkt vooraf na over de planning. Wat ga ik doen vanavond? En, als het niet loopt, hoe zorg ik ervoor dat het wel lukt?’

Waarom moet je zeker bij Bdairy komen werken?
‘Naar mijn mening? Vanwege het hechte team en omdat je heel veel leert. Ik werk nu drie jaar bij Bdairy, hiervoor werkte ik bij een vervoerder. Daar leerde ik puur over de transportwereld. Hier sta je midden in de logistieke wereld. Je leert van elk onderdeel van je werk, van alle facetten van de logistiek. Als je in de breedste zin van het woord wilt leren, dan kom je bij ons werken.’

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.