Werfum_1920x1080

Freelancer: Werfum werkt voor jou

Jij werkt voor jouw eenmanszaak, jouw onderneming. Als marketeer, hr-professional of communicatiespecialist, bijvoorbeeld. In je opdrachten steek je al je kennis en energie. Dan denk je niet al aan de volgende opdracht die past bij jouw expertise. Dat hoeft ook niet, want je werkt samen met Werfum. Wij kennen de markt. Terwijl jij werkt kijken wij uit naar een volgende klus. En natuurlijk nemen we de administratieve zaken ook graag van je over. Freelancer: Werfum werkt voor jou.

Waarom Werfum?

Dienstverlening

Werfum is detacheringsorganisatie, werving- en selectiespecialist, loopbaanadviseur en consultant. Met vacatures, advies en outplacement. Want al die zaken kun je niet los van elkaar zien. Vinden wij.

Nieuwe energie

Hoe zorg je ervoor dat mensen lol hebben en houden in hun werk? Werfum wil weten wat jouw organisatie belangrijk vindt. Wil dat mensen kiezen voor jouw baan en organisatie. Zo zorg je voor nieuwe energie.

Goed geregeld

Ook op papier. Samen met backofficepartner ONE People Services zorgen we voor een goede administratie, voor verloning en facturatie. Samen zijn we aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU), NEN 4400-1 gecertificeerd en volgen we alle VCU richtlijnen.