club_van_20

Paul Eggels

Ervaren strateeg en allround marcom-specialist

Ervaren strateeg en allround marcom-specialist

Ik ben een strateeg en allround marketing communicatie specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Sinds 2000 werk ik op interim-basis als Director, Marketing, Product- of Communicatiemanager bij toonaangevende bedrijven binnen met name de entertainment-branche, waaronder de Walt Disney Company, RTL, Pathé Theaters, Warner Bros, Stage Entertainment en Viacom.

Op projectbasis adviseer ik bedrijven en organisaties inzake (re)branding, marketingstrategie en businessdevelopment, waaronder: Prinses Máxima Foundation, Nationale Opera en Ballet, Rotterdam Festivals en Wieden en Kennedy. Het is mijn passie merken te bouwen of verstevigen en bedrijven, organisaties en personen te laten groeien waardoor commerciële, maatschappelijke en persoonlijke doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Ik ben een creatieve geest en mijn kennis van de markt en inzicht in het menselijk gedrag combineer ik met een sterk gevoel voor data. Vanuit een centrale visie ontwikkel ik heldere marketingstrategiёn, creatieve concepten en aansprekende op resultaatgerichte campagnes (on- en offline). Door mijn focus op performance dragen deze zichtbaar bij aan de groei.

Mijn werkvelden zijn
• Management en coaching
• Strategie en conceptontwikkeling
• Campagne ontwikkeling en uitvoering
• Performance en sales.

Portfolio

Interne communicatie Walt Disney Company

Pathé Theaters - Social campagne

De Theateralliantie – strategisch advies

Holland zingt Hazes