Jannes de Winter

Conversie copywriter

Ik zoek het verhaal en de drijfveer achter een organisatie, product of dienst. Vanuit dit verhaal schrijf ik rake, impactvolle (web)teksten. Conversiegerichte teksten zijn mijn specialiteit. Denk aan sales pagina’s, advertentieteksten, slogans, SEO-geoptimaliseerde blogs en nieuwsbrieven.

Over mij
Na mijn studie Communicatiewetenschap in Nijmegen ben ik begonnen als online marketeer bij een bureau. Later ben ik ook voor mijzelf gestart als copywriter. Ik vind het namelijk onwijs leuk om met impactvolle teksten het verschil te maken voor ondernemers. Goede teksten inspireren én activeren.

Als conversie copywriter vertaal ik jouw missie en visie naar pakkende teksten. Die teksten schrijf ik samen met mijn opdrachtgevers. “Samen?”. Oké, niet helemaal samen. Maar samen zorgen we er wél voor dat we op papier krijgen wat er eerst nog niet stond. Ik ben de deskundige op het gebied van verkopen met woorden. En jij bent de deskundige op de inhoud. Ik ben benieuwd naar je doelgroep, je concurrenten, je tone-of-voice en je USP’s. Met die input zorg ik voor heldere en frisse copy. Zodat jij van bezoekers klanten maakt. Het liefst ga ik een langdurige samenwerking aan, maar ook voor kortere of eenmalige opdrachten sta ik open.

Een aantal mooie klanten waar ik voor gewerkt heb

Portfolio