Elektricien woningstichting (Regio Gorredijk)

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Wil je werken met gezellige collega’s en genieten van variatie in je werk? Dan is de functie van Elektromonteur bij onze woningstichting in de regio Gorredijk perfect voor jou!

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Wil je werken met gezellige collega’s en genieten van variatie in je werk? Dan is de functie van Elektromonteur bij onze woningstichting in de regio Gorredijk perfect voor jou!

Over de functie

Als elektricien werk je samen met jouw team aan vele elektrotechnische klussen op onderhouds- en mutatieprojecten in Friesland. Geen nieuwbouw, maar uitdagend werk voor de woningstichting.

Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Vervangen en repareren van verouderde of beschadigde elektrische bedrading en systemen.
  • Inspecteren van elektrische installaties op veiligheid en uitvoeren van noodzakelijke reparaties.
  • Installeren en onderhouden van verlichting, schakelaars, stopcontacten en groepenkasten.

Mogelijk plaats je ook van keukens, badkamers en toiletten, inclusief timmer- en tegelwerkzaamheden. Heb je ook kennis van gas- en waterinstallaties? Dan is dat een pluspunt! Geen ervaring met bepaalde werkzaamheden? Geen zorgen, je kunt kiezen uit een breed scala aan trainingen.

Vacaturedetails

Locatie
Gorredijk
Salarisindicatie
€2750 – €3750
Dienstverband
Vast (vanaf 40 uur)

Jouw werkgever

Je gaat aan de slag bij een nuchter, gezellig en ervaren vastgoedonderhoudsbedrijf in Friesland. Hier maak je deel uit van een hecht team dat trots is op vakmanschap. Bij ons krijg je de kans om jouw vaardigheden te verbreden met diverse cursussen, helemaal gratis!

Wij bieden

  • Afhankelijk van je ervaring in de elektrotechniek, ligt je salaris tussen de €2.750,00 bruto (beginnend monteur) en €3.750,00 bruto per maand voor de ervaren monteurs.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen, 7 adv-dagen, vakantiegeld, een goed pensioen vanaf dag één en alle overige voorwaarden uit de cao Schilders en Glaszetbedrijf.
  • Je deelt samen met je collega een werkbus, inclusief kwalitatief goed gereedschap en werkkleding. Mis je iets? Dat regelen we!
  • Een gedeelde werkbus met hoogwaardig gereedschap en werkkleding. Mis je iets? Dan regelen wij dat voor je!
  • Diverse en uitdagende opdrachten in jouw regio, bij een topwerkgever waar je voor lange tijd aan de slag kunt!

Wij vragen

  • Ervaring in de elektrotechniek of installatietechniek, zoals als elektromonteur, loodgieter, installatiemonteur of servicemonteur.
  • Een mbo-3 diploma in elektrotechniek is fijn maar niet noodzakelijk. Jouw relevante werkervaring zegt genoeg!
  • Enthousiasme en een proactieve houding om elke klus tot een succes te maken.

Interesse in deze baan?

Wil je mooi werk? Werk waar je energie van krijgt en lol trappen met je collega’s? Dit is jouw kans!

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Faith de Weerd van Werfum bouw & techniek op  0645995488of 0887775500.

Solliciteren


98087

86931

Elektricien woningstichting (Regio Gorredijk)