Samenwerken als een horloge met meerdere radartjes

12 jaar geleden richtte Jan-Willem Weebers samen met zijn studievriend en compagnon Desmond van den Heuvel, Persu op. Ze kenden elkaar van de Hotelschool, hadden volop ervaring in de horeca en hotellerie, ook verstand van kleding en zagen: wij kunnen iets betekenen met mooie bedrijfskleding. Want die bedrijfskleding kon best leuker. Dat was het begin van Persu. ‘De eerste opdracht was Krasnapolsky in Amsterdam en nu hebben we verschillende hotels als klanten. Onze manier van werken is anders. We willen de identiteit en wensen van klanten begrijpen. Verder denken dan de catalogus.’ Persu maakt en produceert veel zelf, met een eigen designer. Een deel van de kleding wordt zelfs in Amsterdam gemaakt.

Nu werken de twee oprichters samen met vijf collega’s in Diemen. Het is een team, dat ook houdt van varen in de boot van Jan-Willem en elk kwartaal uiteten gaat bij klanten van Persu. Dan kijken de collega’s samen ook nog eens naar de kleding. ‘We hebben elkaar nodig en de ene functie is niet belangrijker dan de andere. Het is zoals een horloge met meerdere radartjes. Het werkt alleen als ze allemaal draaien.’ Bij Persu krijg je de vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. Dat geldt ook voor de vacature accountmanager, die nu openstaat. ‘Je gaat op weg met een mooi portfolio en adviseert klanten. En dat doe je uiteraard met liefde voor kleding en styling. Persu werkt samen met premium stoffenhuizen.’

Wat is de tip van Jan-Willem? ‘Kies voor een organisatie waar je wordt gézien als mens, inclusief al je talenten. Waar je de kans krijgt om je vleugels uit te slaan en te groeien. Waar je geen nummertje bent. Want dat is niet inspirerend.’

Werfum werft voor Persu. Bekijk de vacature accountmanager buitendienst op onze website en neem contact op met Peter Stemerding.

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.