Jochem werkt via Werfum bij Instain

Werfum wil mensen, teams en organisaties een stukje verder helpen. In onze interviews leer je die teams, mensen – of toekomstige collega’s – en organisaties alvast beter kennen.

Hoe leuk is jouw werk? Dat vragen we aan Jochem, hij werkt via Werfum als elektromonteur bij Instain in Tiel.

‘Wat ik leuk vind, is dat je betrokken bent bij het hele verhaal. Ik werk aan de voormontage én aan de afmontage. Van badkamers, wc’s en keukens. We werken met meerdere teams. Eerst wordt alles gesloopt. Dan bepalen we waar nieuwe stopcontacten en waterleidingen komen. Dat is de voormontage. Nadat de elektricien en loodgieter hun kunsten hebben vertoond, bouwen wij alles weer op: hangen we bijvoorbeeld lampen op en vervangen we de meterkast. Daarom noemen we dat ‘afmontage’. En daar doe ik al het elektrotechnisch werk voor.

Ik vind het bijzonder om steeds met mensen in contact te zijn. Als bewoners hun gesloopte huis binnenkomen roepen ze eerst ‘het ziet er niet uit!’. Daarna zijn ze juist opgelucht en wordt het gezellig met een kopje koffie. Maar als ze dat 3 keer per dag doen sta ik te stuiteren van de cafeïne haha!

Ik ben mijn hele leven al bezig met techniek, het is een mooi vakgebied. Ik deed van alles: bijvoorbeeld licht- en geluidstechniek voor evenementen. Bij Instain kon ik leren en groei ik door tot zelfstandig monteur. Door te kijken en na te doen krijg ik het letterlijk in mijn vingers. Ik besteed daarnaast graag tijd met mijn familie. We wonen allemaal in de prachtige Betuwe, hartstikke gezellig. En ik heb een ijzersmederij bij mijn ouders, die hangt vol met hamers en tangen. Ik maak sierwerk, zoals deurlijsten en kandelaars: je kunt het zo gek niet bedenken! Dat is qua creativiteit en finesse trouwens wel bijna het tegenovergestelde van stopcontacten…’

Alle interviews, en nog meer nieuws over Werfum, delen we ook op LinkedIn. Volg jij Werfum al?

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.