Chantal over leuk werk

Werfum wil mensen, teams en organisaties een stukje verder helpen. In onze interviews leer je die teams, mensen – of toekomstige collega’s – en organisaties alvast beter kennen.

‘Iedereen helpt elkaar.’ Elke werkdag is anders voor Chantal de Ruiter. Ze werkt op de afdeling Customer Service bij onze opdrachtgever Stroopwafel & Co.

Dit is mijn werk
‘Ik spreek klanten uit Noord-Amerika, Oceanië, het Midden-Oosten en Oost-Europa. En voor hen regel ik de hele bestelling: van A tot Z. Ik neem orders aan, verwerk de gegevens in het systeem, bedank de klant, geef opvolging, regel transport en containers als dat nodig is en zorg voor de exportdocumenten. Elke dag is weer anders.’

Op de afdeling werkt Chantal samen met drie collega’s. Elke collega is verantwoordelijk voor een eigen rayon. Want de koeken van Stroopwafel & Co worden besteld vanuit de hele wereld. De sfeer is gemoedelijk. Je werkt hard, maar er is ook altijd tijd voor een praatje. En natuurlijk wil iedereen elkaar helpen als dat nodig is. Als er iets niet lukt, dan kom je er altijd samen uit. Dat geldt voor de afdeling, maar zeker ook voor de hele organisatie Stroopwafel & Co.

De chocoladestroopwafel
Chantal ‘heeft geen seconde spijt gehad’ van haar keuze voor Stroopwafel & Co. Ze vond de baan via via, nadat ze eerder werkte in de horeca. Naast haar werk sport ze twee per week. Gaat ze graag uiteten, een avondje op stap. Of is ze buiten, in de natuur of met haar man mee vissen, ‘Ik ben altijd bezig: als ik werk en als ik niet werk.’ En dan nog de laatste belangrijke vraag: wat is je favoriete stroopwafel? ‘De chocoladestroopwafel’.

Wil jij ook bij Stroopwafel & Co werken?
Stroopwafel & Co vroeg Werfum om een nieuwe collega te vinden voor Chantal. Bekijk de vacatures en bereid je voor op afwisselend werk én stroopwafels.

Alle interviews, en nog meer nieuws over Werfum, delen we ook op LinkedIn. Volg jij Werfum al?

 

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.