Bouwen doe je samen

Bijna een jaar geleden, in de zomer van 2021, zag Yolande Verheyen op de Werfum-website een vacature die haar direct aansprak. Ze belde Peter Stemerding, hoorde dat ze net te laat was en keek verder. Einde herfst ging ze alsnog op sollicitatiegesprek en sinds begin dit jaar is Yolande Manager Marketing & Communicatie bij Hermans & Schuttevaer Notarissen. Nu zoekt ze uitbreiding voor haar team.

De organisatie
‘Alle collega’s bij Hermans & Schuttevaer zijn enorm gedreven en dedicated aan onze cliënten. De organisatie heeft drie secties: familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Ondernemingsrecht opereert internationaal met contacten van New York tot Argentinië. Binnen vastgoed hebben we de niche vastgoedveilingen, waar niet alleen huizen worden geveild maar ook schepen en zelfs golfterreinen. Bij familierecht ten slotte zijn we uniek met nalatenschapsmediation. We werken vanaf twee locaties, Amsterdam en Utrecht. Onze hechte teams bestaan uit notarissen, kandidaat-notarissen, paralegals en juridisch medewerkers. Naast samenwerken is zorgvuldigheid van wezenlijk belang. We zijn per slot van rekening een notariskantoor en de belangen van onze cliënten zijn groot.’
‘De afdeling Marketing & Communicatie maakt deel uit van de staf. Daarbij horen ook Bedrijfsvoering/Finance, HR, Facility en ICT. Als staf streven we naar de best mogelijke service voor de collega’s van het notariaat, zodat zij ongestoord kunnen werken. Samenwerken zit in ons DNA en iedereen voelt zich zeer betrokken bij de organisatie. Het externe bureau dat mede in het kader van de branding onlangs een onderzoek deed onder alle werknemers had nog nooit zo snel zo veel respons op een vragenlijst gekregen.’

Het team
Yolande werkt in het marcom-team samen met Gerlinde, die op dit moment met verlof is. En er is plek voor een derde collega. ‘We zullen samen optrekken om de afdeling op te bouwen. Ik kijk nu bijvoorbeeld naar de sponsoring. Welke maatschappelijke of culturele stichting past bij onze organisatie en sluit aan op onze strategische doelstellingen? Op het gebied van werving kijken we hoe we, op een relevante manier, de banden met rechtenstudentenverenigingen kunnen aanhalen. Verder willen we dit jaar nog een nieuwe identiteit ontwikkelen. Een hele uitdaging, want dat betekent dat er ook nieuwe communicatiemiddelen moeten worden ontwikkeld en gemaakt. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de wekelijkse interne nieuwsbrief, het bijhouden van de website en Google Analytics of het creëren van de communicatie rond een seminar.’

De collega
Yolande houdt evenveel van de natuur als van moderne kunst. Ze doet aan yoga en hardlopen en kookt graag Italiaans. Van huis uit journalist is ook lezen favoriet. Wil je meebouwen aan haar afdeling? Bekijk de vacature (24-32u) op onze website en bel Peter.

Werfum werft voor Hermans & Schuttevaer Notarissen
Net als Yolande begon ook haar HR-collega Tamara via Werfum bij Hermans & Schuttevaer Notarissen. En we zoeken nu dus nog een collega! Een energiek en werklustig persoon, met een eigen mening en een oplossingsgerichte mentaliteit. Iemand die het brede scala aan marketing- en communicatie- werkzaamheden interessant vindt. Want de organisatie heeft veel specialisaties, maar deze afdeling ook. Bekijk de vacature en neem contact op met Peter.

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.