Alles is mogelijk

Loek Thijssen – partnerships & affiliate marketeer – staat in de top 5 van langst werkende collega’s bij Cloud Innovations. Hij werkt namelijk al sinds 2014 bij de organisatie. Eigenlijk sinds zijn afstudeerstage, na die stage bleef hij. Loek maakte de ontwikkeling van het bedrijf van heel dichtbij mee: inmiddels heeft hij meer dan 70 collega’s. Dat ontwikkelen vindt Loek ook belangrijk voor zijn collega’s op de afdeling: je leert én je werkt.

Loek vergelijkt Cloud Innovations met een speedboot. De organisatie, bekend van bijvoorbeeld e-boekhouden.nl, lijkt op zo’n boot als je kijkt naar het tempo, de korte lijnen en de manier waarop je kunt veranderen. Het tegenovergestelde, eigenlijk, van een olietanker.

Op dit moment werkt Loek tijdelijk alleen en daarom zoekt Werfum op korte termijn een collega. In deze functie ben je verantwoordelijk voor affiliate, liever noemt Loek het overigens partnerships. Die partnerships wil Loek uitbreiden, bijvoorbeeld door te kijken naar nieuwe organisaties en branches. Banken, brancheorganisaties, vergelijkingswebsites of platformen voor domeinen en meer: er zijn volop mogelijkheden. Want als je e-boekhouden.nl op zo’n platform tegenkomt, dan is het wel heel handig om meteen ook dat onderdeel van bijvoorbeeld het zzp-leven te organiseren.

Werfum vraagt altijd naar een tip voor een nieuwe collega. Wat is de tip van Loek? ‘Je hebt hier veel ruimte voor eigen initiatief. En je kunt je creativiteit kwijt. Eigenlijk kun je hier ondernemen. Daar past een data-gedreven collega bij die zijn of haar eigen kwaliteit en creativiteit benut. Juist die creativiteit wordt gewaardeerd.’

Werkervaring is belangrijk, maar uiteraard kan Loek je op weg helpen. En daarmee komt meteen een ander aspect om de hoek kijken dat belangrijk is voor Cloud Innovations en het werk: verbinden en commercieel denken. Je zit aan tafel met bestaande en toekomstige partners. Denkt mee over kansen en in kansen. Samen ga je voor groei. En, ten slotte, alles is mogelijk. Bij Loek en bij Cloud Innovations, in de speedboot.

Werfum werft voor Cloud Innovations, bekijk de vacature affiliate marketeer en solliciteer via onze website.

Werfum werkt voor jou

Kennismaken

Werfum wil mensen en organisaties een stukje verder helpen. Maar daarvoor willen we je eerst leren kennen. Solliciteer op één van onze vacatures of neem meteen contact met ons op. En bereid je voor op de vraag: waar krijg jij energie van? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we welke baan het best bij jou past. Inclusief de organisatie, het team en de locatie. Daarna begint de sollicitatie echt.

Op gesprek

Elk sollicitatiegesprek bij een organisatie bereiden we samen voor. Wij delen onze kennis over het bedrijf en het team. Jij vertelt en bepaalt waarom jij juist daar wilt werken. Daarna ga je op gesprek. Ben je enthousiast? Dan is het echt tijd voor verandering: voor een vaste baan, opdracht of tijdelijk project waar jij energie van krijgt.

Werk dat je leuk vindt

Gefeliciteerd! Je hebt de baan gevonden die bij je past en die je energie geeft om er iets van te maken. Bij een werkgever die dat ziet en waardeert. En wij houden contact.