Voor zelfstandig
ondernemers
Slider

Ondernemers

Zorg dat je weer energie krijgt van ondernemen!

Werfum wil je graag ontzorgen. Het debiteurbeheer nemen we volledig voor je uit handen. Wij betalen je wekelijks de factuur van jouw gewerkte uren. Vervolgens zorgen wij bij jouw opdrachtgever dat de factuur aan ons wordt betaald. Of er nou een betaaltermijn van 30 dagen of 60 dagen op de factuur zit; dat is niet langer jouw zorg.

Daarnaast is het als zzp’er mogelijk om kosteloos certificaten te behalen en opleidingen te volgen.

Door ons grote netwerk van betrouwbare opdrachtgevers kunnen we daarnaast een groot gedeelte van je zoektocht naar opdrachten uit handen nemen. Zo ben je verzekerd van werk en kan jij doen waar jij als zelfstandig ondernemer goed in bent!

Neem contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we voor nieuwe energie.

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Werfum gelooft dat werk energie moet opleveren, in plaats van energie moet kosten. Daarom kijken wij verder dan alleen een passend profiel bij een passende vacature. We leren onze specialisten en opdrachtgevers ècht kennen en zorgen voor een samenwerking die werkgeluk en energie geeft.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om te zorgen dat de juiste specialist bij de juiste opdrachtgever aan de slag gaat. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Werfum gelooft dat de driehoek tussen de opdrachtgever, de specialist en Werfum altijd in balans moet zijn. Dit kan alleen door eerlijk te zijn, naar elkaar te luisteren en te kiezen voor een samenwerking die energie oplevert. Dat is Werfum.

Wat zeggen zzp-ers over ons

Bas, webdeveloper

‘Werfum verzorgt al een tijd mijn debiteurbeheer en ik kan het iedere zelfstandig ondernemer aanraden. Vroeger moest ik wel eens 45 dagen wachten tot mijn factuur betaald werd door een opdrachtgever. Nu heb ik daar geen stress meer van: wekelijks wordt mijn factuur betaald!’

Micha, monteur technische dienst

‘Dankzij Werfum heb ik de voordelen van een ZZP’er, zonder de rompslomp en de stress er omheen.´

Maaike, financiële administratie

‘De samenwerking met Werfum is erg prettig. So far so good! Ze vinden mijn nieuwe opdrachten, doen de tariefonderhandelingen en betalen mijn facturen altijd op tijd. Mooi zo doorgaan.’