Specialisten
werven en selecteren
Slider

Werving en selectie

De accountmanagers van Werfum zijn vakmensen. Ze kennen de markt, ze hebben een groot netwerk en hebben vaak al jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling. Hierdoor hebben zij geleerd om feilloos een selectie te maken van de juiste specialisten voor de juiste opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van een werving- en selectietraject. Jij zet de zoekopdracht bij ons uit en wij zoeken de specialist die bij jouw bedrijf past. Gaat de specialist aan het werk bij jouw organisatie, dan rekent Werfum hier een werving- en selectiefee voor.

Maak gebruik van onze expertise en vind de specialist die bij jouw bedrijf past.

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom werkt Werfum met een volledige gecertificeerde backoffice partner en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.