Werken
met
specialisten
Slider

Starters

Bij Werfum worden carrières geboren. We kennen onze opdrachtgevers door en door en kunnen perfect inschatten of het een opdrachtgever is waar jij het best tot je recht zal komen. We begeleiden je sollicitatie, onderhandelen de beste arbeidsvoorwaarden voor jou uit en zorgen samen met de opdrachtgever voor de juiste cursussen en opleidingen om jouw nieuwe baan tot een succes te maken. 

Neem direct contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

BBL

Je kent het wel. Je kan niet wachten om aan het werk te gaan, maar een opleiding is verplicht. Bij Werfum heb je de mogelijkheid een ècht vak te leren en tegelijkertijd waardevolle praktijkervaring op te doen. Wij verzorgen samen met de opdrachtgever jouw opleiding en cursussen. Vier dagen werken en maar één dag de schoolbanken in. Zo verdien jij geld en haal je jouw diploma op hetzelfde moment.

Neem direct contact op met de accountmanagers. Of kijk bij onze vacatures naar de BBL vacatures.

Onze werkwijze

Solliciteren

Vind de vacature waar jij energie van krijgt en solliciteer direct.
Staat er geen passende vacature tussen, neem dan contact op met de collega’s van Werfum.

Kennis maken

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar ècht kennen. We kijken verder dan jouw cv. Samen gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever jij je werkgeluk gaat vinden.

Op gesprek

Wij vinden jouw nieuwe baan. Het is tijd om op gesprek te gaan. Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprek voor en zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Wij voeren het onderhandelingsproces en begeleiden je het hele proces.

Aan de slag

Je hebt de baan gevonden waar je weer energie van krijgt! Het is tijd om aan de slag te gaan. Nu begint het pas; samen blijven we bouwen aan jouw carrière, door te blijven leren en te blijven ontwikkelen.