Loopbaan-
begeleiding en outplacement
Slider

Loopbaanbegeleiding

Als werkgever hoop je dat al jouw werknemers dagelijks gemotiveerd en gelukkig naar het werk komen. Helaas blijkt het tegendeel soms waar. Iedereen kent wel momenten waarop de energie en het plezier in het werk ver te zoeken zijn.

Mocht dit het geval zijn voor jouw werknemer, dan is het goed om met hem of haar in gesprek te gaan. Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, dan kan loopbaanbegeleiding uitkomst bieden. Door in gesprek te gaan met jouw werknemer, proberen de collega’s van Werfum loopbaanbegeleiding in vier sessies te onderzoeken hoe jouw medewerker de motivatie en energie weer terug kan vinden.

Neem contact op met de collega´s van Werfum Loopbaanbegeleiding en vraag om advies!

Outplacement

Soms is afscheid nemen onvermijdelijk. Na een periode van verbeter- en functioneringsgesprekken, kom je samen met jouw werknemer tot de conclusie dat het beter is uit elkaar te gaan. Soms is afscheid nemen zelfs noodzakelijk. Bijvoorbeeld in het geval van een crisis of een reorganisatie binnen je bedrijf.

Voor deze momenten kunnen de adviseurs van Werfum Outplacement uitkomst bieden. Outplacement houdt in dat je jouw werknemer een traject aanbiedt die hem of haar begeleidt in het vinden van de volgende baan. Dit kan op verschillende manieren, zoals ontslagverwerking, een loopbaanbegeleidingstraject en een professionele sollicitatietraining.

Door een outplacement traject aan te bieden als werkgever, voorkom je een conflict met jouw werknemer die veel negatieve energie en vaak ook veel geld kost. Een goed doorlopen traject, zorgt voor een afscheid waarin de verstandhouding tussen jou en je ex-werknemer goed blijft. Ondanks het verdriet dat ontslag soms met zich meebrengt.

De collega’s van Werfum outplacement denken graag met je mee. Neem eens vrijblijvend contact op of kom langs bij ons op kantoor. En laat je adviseren.

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom is Werfum volledig gecertificeerd en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.