Specialisten
detacheren
Slider

Detachering

Bij Werfum geloven we in een duurzame samenwerking tussen jou als opdrachtgever, de specialist en onszelf. Als alle partijen tevreden zijn, ontstaan de mooiste relaties. Daarom werken wij met een zogenaamde deta-vast constructie. Dit houdt in dat de specialist in eerste instantie via Werfum wordt gedetacheerd, maar na een afgesproken periode overgenomen mag worden op contract. Zo denken wij mee in de wensen van de specialist en jou als opdrachtgever. Op deze manier bouwen we een partnerschap die jaren mee gaat.

Neem contact met ons op en vind de specialist die bij jouw bedrijf past. 

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom werkt Werfum met een volledige gecertificeerde backoffice partner en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.