Backoffice en
certificeringen
Slider

Backoffice & certificeringen

Werfum werft, selecteert, detacheert en adviseert. Daar zijn we goed in. Om de achterkant van deze dienstverlening ook goed geregeld te hebben, werken wij samen met onze betrouwbare backofficepartner ONE People Services.

Een betrouwbare partner zijn van onze opdrachtgevers, kan alleen als we de zaken tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom zijn wij via onze backofficepartner aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen, zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd en volgen wij alle VCU richtlijnen.

Voor meer informatie over onze diensten, certificeringen en backoffice kan je bellen op 088-7775500. Of kom eens langs voor een heerlijke bak koffie aan de Biezenwei 23-15 in Tiel!

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom is Werfum volledig gecertificeerd en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.