Advies van
specialisten
Slider

Advies

De accountmanagers van Werfum verdiepen zich dagelijks in de laatste wet- en regelgeving, cao’s en andere zaken die van toepassing zijn op human resource management en personeel en organisatie. Werfum deelt deze kennis graag met haar opdrachtgevers. Op deze manier helpen we elkaar verder. Dat geeft energie.

Neem contact met ons op, en laat je adviseren door een van onze accountmanagers.

Waarom Werfum?

Betrouwbare partner.

Wij geloven in langdurig en ècht partnerschap met onze opdrachtgevers. Dit bereiken we alleen door een eerlijke en transparante samenwerking. Daarom werkt Werfum met een volledige gecertificeerde backoffice partner en word je zo vaak als nodig geadviseerd door jouw vaste contactpersoon.

Werken met specialisten.

Wij werken met specialisten. We schuiven geen cv’s, maar doen er alles aan om jou als opdrachtgever te voorzien van de beste specialist. Dit werk kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde accountmanagers en arbeidsbemiddelaars. Specialisten die specialisten werven.

Werfum biedt maatwerk.

De oplossing voor jouw personeelsvraagstuk, is anders dan die van andere opdrachtgevers. Daarom biedt Werfum maatwerk. Of het nou gaat om werving & selectie, een DETA-vast traject of het bieden van loopbaanbegeleiding aan jouw werknemer: Werfum past de dienstverlening aan op jouw wensen. Maatwerk noemen we dat.